Despre Proiect

RURAL, un magazin de ştiri şi informaţii despre reforma agriculturii. În următorii cinci ani agricultura europeană va trece prin schimbări profunde. Reforma Politicii Agricole Comune propune printre altele sprijin pentru fermierii tineri, pentru zonele defavorizate şi pentru agricultura verde.
Cum se vor simţi aceste schimbări în România, care va fi impactul economic, social sau ecologic – iată câteva dintre temele care vor fi abordate săptămânal de RFI România. Rural va difuza în fiecare săptămână reportaje, dezbateri şi analize pe subiectele de actualitate din agricultura românească şi europeană. 
 
 
O emisiune realizată de Mircea Oprea, cu sprijinul Comisiei Europene, Directoratul General pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală . În fiecare luni, de la 19 şi 15 minute şi în reluare sâmbătă de la 12 şi 10.
Proiectul este cofinanțat de DGAGRI dar nu reprezintă punctele de vedere ale Comisiei Europene; responsabilitatea aparține exclusiv autorilor, persoanelor intervievate, editorilor sau difuzorilor programului, în conformitate cu legislația aplicabilă. Comisia Europeană nu poate fi considerată responsabilă nici pentru daunele, directe sau indirecte, care pot rezulta în urma realizării proiectului.
 
RFI România vă propune:
  • reportaje

  • galerii foto

  • emisiuni radio

  • webdocumentare