AcasăEmisiuneÎntre alimentația sănătoasă și pericolul epidemiei de febră aftoasă

Între alimentația sănătoasă și pericolul epidemiei de febră aftoasă

Universitatea de Științele Vieții din Iași a organizat o competiție care își propune să promoveze principiile alimentației sănătoase și să stimuleze nu doar producerea unor rețete locale, ci și descoperirea lor.

Pe de altă parte, în rândul crescătorilor de animale există o îngrijorare crescândă legată de posibilitatea apariției cazurilor de febră aftoasă în țară.

Invitați: conf.univ. Mihaela Ivancia, prodecan al Facultății de ingineria resurselor animale și alimentare, Ioan Ladoși, profesor USAMV Cluj-Napoca, vicepreședinte APCPR.

Transmiterea febrei aftoase. Sursa: ANSVSA

Un concurs culinar redescoperă gusturile de altădată

La Iași, un concurs culinar organizat de Universitatea de Științele Vieții redescoperă gusturile de altădată. Elevii și studenții au scotocit prin arhive, au răsfoit caiete prăfuite și au scos la lumină rețete vechi de zeci de ani.

Reportaje

Emisiuni

Galerii Foto

Articole Similare