Despre Proiect

RURAL, un magazin de ştiri şi informaţii despre reforma agriculturii. În următorii cinci ani agricultura europeană va trece prin schimbări profunde. Reforma Politicii Agricole Comune propune printre altele sprijin pentru fermierii tineri, pentru zonele defavorizate şi pentru agricultura verde.
Cum se vor simţi aceste schimbări în România, care va fi impactul economic, social sau ecologic – iată câteva dintre temele care vor fi abordate săptămânal de RFI România. Rural va difuza în fiecare săptămână reportaje, dezbateri şi analize pe subiectele de actualitate din agricultura românească şi europeană. 
 
O emisiune realizată de Constantin Rudnițchi. În fiecare luni, de la 19 şi 15 minute şi în reluare sâmbătă de la 12 şi 10.
 
RFI România vă propune:
  • reportaje

  • galerii foto

  • emisiuni radio

  • webdocumentare

Cofinanțat de Uniunea Europeană. Punctele de vedere și opiniile exprimate aparțin, însă, doar autorului (autorilor) și nu reflectă neapărat punctele de vedere și opiniile Uniunii Europene. Nici Uniunea Europeană și nici autoritatea care acordă grantul nu pot fi considerate răspunzătoare pentru acestea.