Emisiile de dioxid de carbon ale bovinelor şi reducerea utilizării pesticidelor, fermierii vor o tranziţie mai uşoară
Producătorii de carne de porc: între presiunea importurilor și schimbarea comportamentului consumatorilor
Deficitul comercial de produse agroalimentare creşte, produsele certificate la nivel european au căutare
Învățământul agricol, între oportunități și provocări în pandemie - Liceul "Demostene Botez" din Trușești
Producătorii de carne de vită solicită reglementarea vânzării în carcasă și lucrează la digitalizarea sectorului
În ultimii 27 de ani, politica agricolă locală nu a fost una pentru fermierul român, ci pentru politicieni - Marcel Cucu
Produsele agricole românești sunt sigure, problema pesticidelor e speculație - Ministerul Agriculturii
Subvențiile, plătite până în toamnă. Comisia Europeană prelungește termenul. Cui folosește în România?
Supraproducție europeană, scandalul Brădet, subvenții întârziate – cine mai scapă din criza laptelui?
Din cercetător agricol, fermier ”cu intrare” în marile magazine. Cum să vinzi producția de cartofi la supermarket
Fermierul român, după eliminarea cotelor de lapte: decât protest la Bruxelles, mai bine proiect cu bani europeni